Cypresgårdens Bianca

Cypresgårdens Bianca er vores dv avlshoppe som også bliver brugt til dressur. Bianca er indkøbt marts 2007 som skadet ridehest og kun til avl. Da hun ikke ville komme ifol sidste år begyndte vi at ride hende og det har vist sig at hun er 100% i orden igen! Det er super dejligt da der ikke kan findes nogen bedre lærehest for mig. Hun er nu sat i fol ved Uno Don Diego og skal have en pause fra ca. jul til favændingen. Hun er sat til at fole ca. sidst i april.
Bianca er en dejlig og velopdraget hoppe at arbejde med og typisk trakener med et fint hoved og en fri trav der vækker jubel uanset hvor vi viser os! Jeg har været så heldig at komme til undervisning ved Sidsel Lauresen, så nu går vi og venter spændt til hun kommer igen en tur herover.
Til daglig ca en gang hver 14. dag er der undervisning her på Bosgaard af en super dygtig dressurrytter, Mia Sejersbøl.

Bianca er nu kommet på barsel og er blevet SÅÅÅ stor allerede! Det bliver spændene at følge hende og vi ser frem til et super føl til foråret. Hun er sat til at fole ca. d. 27 april 09.
Ja, så er der lige 3 mrd. til vi venter det første føl her på gården!! Bianca er flyttet i foleboks og ser vældig tilpas ud med det hele.
Vi glæææder os rigtig meget.

Bianca og jeg til undervisning

Cypresgårdens Bianca

Bianca er stadig med mave på. Dog gav hun mig en forskrækkelse d. 2 april ved at have blod på sit dækken!! Dyrlægen måtte ud og han scannede hende men alt var ok, hun havde bare en systel som var bristet. Han mente at hun ville gå tiden ud dog kunne det godt være hun gik igang ved at han pillede ved hende. Men hun venter nok til terminen d. 16. april ser det ud til.

15/4
Fik Bianca et dejlig hingsteføl som fik navnet Stald Bosgaards Zorro!
Læs mere under hans egen bjælke.

Bianca til kåring

Cypresgårdens Bianca

Så er det slut med at være avlhoppe for denne gang om ca. 3 uger (rytters forstuet fod skal være klar!) går vi i træning med dressuren igen.
Vi skal have lagt en plan for stævne/kurser i efteråret og så håber vi at Bianca vil nyde det som sin ejer...


15/10
Så er Bianca sat igang, vi har lavet stille og roligt longsearbejde i en uge nu og så er det op på hesten i weekenden! da Bianca ikke er den stille type der bare kan skridte stille og roligt kan jeg lige så godt lave skritarbejdet på ryggen af hende ude på marken. Det er mere sikkert for hendes ben end at hun hopper rundt i longsen, tror jeg.
Ellers nyder vi begge at være mere sammen igen så nu skal hun bare ta ca. 100 kg fedt og muskler på så vil det pynte.

18/10
Så har vi haft dagen ridt!! Bianca nyder det i fulde drag og rytter også. Hun er da bare den dejligste hest, kommer hen over jorden så man bliver helt rørt. Nu kan det kun gå for langsomt, så det er bare med at komme i sadlen inden mørket sniger sig frem. Håber der går lidt tid endnu.

28/11
Nu har vi været igang lidt over en mrd. og det gik super men pludselig var det som om alt bare var forkert....
Bianca fik så raspet tænder da vi mente det kunne skyldes dette, men det har ikke hjulpet. Hun smider rundt med hovedet og lægger sig totalt på bidet???
Så nu ved jeg snart ikke, jeg er nød til at holde pause med undervisning også. Måske er det bare for hårdt for hende at komme igang igen, hun fylder jo også 18 næste forår....

Jeg havde dog håbet at hun kunne holde 1 år endnu til Picasso var godt igang hvis han får lov at blive på gården.
Nu må Christina prøve at ride hende i næste uge og så må hun komme med en dom, hun kender hende trods alt bedre som ridehest, end mig.

28/01 10

Bianca fik så en forlænget juleferie og er nu sat til salg som avlshoppe. Når vejret bliver lidt bedre og vi kan komme ud med traileren så prøver vi at tage hende en tur i hallen og se hvordan det går ridemæssigt. Men forløbigt så står den på ferie som hun også nyder sammen med Stella på snefolden.

22/02 10
Så er der fundet en avler der vil låne Biancas "mave" i første omgang. Evt. købe hende hvis hun er sød og kommer i fol.
Vi ønsker held og lykke til de nye "ejer"


Bianca og Christina skal til arbejde