Stald Bosgaards Zorrro

Så kom han endelig! Det dejligste hingsteføl efter Cypresgårdens Bianca og Uno Don Diego, der blev til Stald Bosgaards Zorro! Selvfølgelig!!!
Kl. 23.30 opdagede jeg på vidioovervågningen at er var en lille klat bag ved Bianca.
Puha, helt alene men det gik fint trods alt. Efter at have vækket, "ringet til en ven" og bedt om et godt råd, da Bianca ikke ville rejse sig, og kontaktet dyrlægen, kom der gang i det hele og Bianca rejste sig da jeg kom ind til hende. Så nu er det bare med at holde øje med ham og i morgen at få ham ud på en hård bane da hans forben er lidt "løse" Han dier fint og er lidt vakkelvorn stadig men rejser sig når vi kommer over til boksen.
Så flaget er oppe solen skinner og vi er glade!
Hurra hurra hurra

Zorrro ca. 1 time gammel

Første dag på fold

Så blev Zorro 1 dag gammel og måtte komme på fold for første gang! Det gik rigtig godt da Bianca fandt ud af det var ok, at de andre ikke kunne nå ham. Hun er en super god mor og accepter fint os. Så nu er det spændene i morgen om jeg må lukke dem ud igen uden "bag trop" der hjælper Zorro på plads.

Mor passer på Zorro.

Zorro på fold

Så har Zorro været ude igen, dejligt! Han er meget selvstændig og glad for at være ude i solen. Går rigtig pæn ved siden af mor ud, dog må Kristoffer støtte lidt.

2. dag på fold!

Stadig på fold

Det går stadig godt på folden. Stella har endda fået lov at komme med.

Overskrift 1

Her går det stærkt!
Zorro vokser sig stor og stærk.... og fræk. Leger godt på folden dagen lang, spiser af mors mad i kyben og sover i halmen. Nu er vi snart færdige med sommerfolden og så skal han på græs med mor hos Christina og Dennis. det bliver sjovt.

Sommerferie!

Så kom endelig dagen da Zorro og Bianca skulle ud og køre trailer sammen og på sommergræs!! Alt gik super godt, Zorro løb lidt rundt inden at Bianca fik fortalt ham at han skulle komme op til hende i traileren. Køreturen gik fuldstændig stille og roligt. Nu er de 2 bare glade for at komme ud på al det super gode græs og hygge i ro og mag til Stella kommer når hun har folet. Zorro vokser sig kønnere og kønnere, det bliver så spændene hvad han bliver til.
Nu håber vi bare at Christina og Dennis vil forkæle dem når vi ikke ser det! Go sommer

Hjemme igen

Det var den ferie... Så står den vist på træning i at gå med line på, så vi kan være klar til d. 1. August til følskuet på Vilhemsborg.
Puha det bliver sjovt. Der er tilmeldt 12 Uno Don Diego føl, 8 hopper og 4 hingste....
Bare vi komme helskinnet igennem, har ikke fået øvet så meget endnu, men det skal nok gå.
Det er også første gang vi skal til følskue ved DV.

Så har Zorro været ude og vise sig! Det gik fint han opførte sig pænt, dog løb han igennem indhegnet og væltede en blomst...
Han fik karakterene:


Tybe 7 Rammer 7 Fundament 8 Skridt - trav - og gallop 7 Helhed 7
Beskrivelse:

Passende stort lidt kraftig føl af god tybe, kønt hoved, trængt bæring mellem hals og hoved, velformet muskuløst kryds, god bevægelse men ønskes lidt mere smidighed i overlinien.

Alt i alt er vi godt tilfredse med ham når det nu er første gang vi fremviser DV-avl.
En god dag med mange flotte føl.

Billeder kommer senere

Zorro i ny box

Så er Zorro ikke en baby længere! Han har sovet i sin nye box alene i nat og nu har han jamrede hele dagen, men vi må se om han kan holde det ud til han skal kasteres sammen med Picasso så kan alle drenge lege på samme fold, det bliver dejlig for dem. Det gir noget bøvl i så lille stald at have hingste må vi erkende. Så nu venter vi bare på dyrlægen.

Zorro 5 mrd. gammel

Zorro og sne

Vinteren i Danmark er en barsk omgang i år.... sne over alt. Så Zorro og Soya hygger sig og syntes det er meget spændene men kan også være overvældene når man kun er en baby.
Så er det dejligt at løsdriften er fuld af tørt halm og hø.
Zorro har hilst på smeden først i det nye år og hun kommer snart igen så vi kan holde godt øje med at han udvikler nogle sunde og gode hove. Han vokser stadig meget og ligner vist mest "den grimme ælling" lige nu, så er det jo godt vi ved den ender med at blive en smuk svane...