11-06-2018

Solgt

Nu er det vist på tiden jeg får taget mig sammen til denne triste opdatering. 

Believe Mes og mine planer har mange gange måtte ændres pga forskellige udfordringer vi har fået hen af vejen. Heldigvis nåede vi at få bekendtskab med Susan Kærgård og Sarah fra Blue Berry Hill. Vi havde en fantastisk uge sammen sidste sommer og lærte hinnanden så godt at kende. Det er noget der har hjulpet mig igennem denne svære tid med hendes og mine egne udfordringer. Jeg havde meget nemt ved at læse hende og var ikke i tvivl om hun havde ondt når hun blev redet i hendes brunst. Så noget godt kommmer der altid ud af de dårlige tider, jeg har lært rigtig meget af denne hest. ❤

Efter Believe Me blev tjekket af dyrlægen og fik bekræftet at hun havde problemer med forstørret æg smerter og bakterier i skeden måtte jeg i tænkeboks. Behandling med skylning og sprøjtning måske hver gang hun kommer i brunst udover den hun får mod hendes allergi var i overkanten af hvad jeg kunne byde hende. I sig selv lyder alt dette jo ikke slemt men når hun snart hver månede kostede mig flere penge end jeg har til dyrlæge og andre behandlinger og måske var heldig med en uge pr mrd i sadlen måtte jeg indrømme jeg gav op. Det blev en meget svær beslutning men jeg kunne ikke forsvare det længere og vi aftalte med dyrlægen at hun skulle have fred. Jeg ringede så til Christina Hestemund.dk og fortalte det da hun er den der har været inde over ang. allergien. Christina forslog så at hun måtte "købe" hende for 0 kr og behandle hende. Jeg var ikke længe om at sige JA TAK da jeg elsker min skønne hoppe og vil utrolig gerne hun kunne få et langt og godt liv. Vi skrev en kontrakt på at Christina forpligter sig til at vidererbehandle hende og at hun ikke kan sælge hende med mindre hun bliver 100% rask! 

Det går rigtig godt med hende og Christina hat lovet at holde mig informeret hvordan det går fremover. 

Lige nu glæder det mig hun fik en chance mere og så håbe det bedste. ❤

12-04-2018

Kiropraktor og dyrlæge

Så har vi haft besøg af kiroprakter og hun fandt en lille skævhed i ryggen. Heldigvis intet på lunger, nyer eller tegn på noget alamerende. Problemet med hendes utilpashed mente hun skyldtes forstøret æg ved brunt. Så nu kommer dyrlægen forbi i morgen og følger op på dette og behandler med en sprøjte hvis det er problemet. Dog nævnte Linda, dyrlæge, at det også kunne lyde som mavesår? I morgen ved vi mere. :-)

22-03-2018

Malgre Tout

Believe Me har endelig fået sin vaccine mod allergi og er opstartet onsdag d. 21/3 derefter følge en bestemt plan og næste vac er d. 4/4.  Så programet er lagt for det næste år. Samme dag havde jeg også besøg af Silje Sadeltilpasning. Hun kunne konstaterer at BM har et skævt bækken. Muligvis opstået ved fald på fold eller hun har trådt forkert. Så nu er der bestilt kioprakter til hende og vores undervisning, som vi endelig var startet på igen, er endnu engang udsat. Når hun har fået en behandling skal vi så have tjekket sadler igen. 

Mht vores deltagelse i Rytterhjælpen ved Malgre Tout har jeg modtaget mail med info omkring samling d. 16/4 til 18/4. Dette vil forgå på Slangerupgård Midtsjælland. Desværre kan jeg jo godt regne ud at mit problembarn ikke kan være klar så hurtig og vi må melde fra. Det er meget frustrerende og ærgeligt. Jeg havde sådan glædet mig, men har regnet ganget og divideret at jeg bestem vil få lige så meget ud af at bruge pengene på undervisning ved Sarah som det koster at tage fri 3 dage, køre hele vejen med hest, opstaldning, overnatning og forplejning til hest chauffør og jeg. 

Mon hun fik skaden den dag hun virkelig gav den gas på snefolden? Hun har ikke været øm eller halt men dog var det samme tid som skaden i højre bagben... sååå jaaa med hende ved man aldrig. Hun skal vist være glad for at hun ejes af mig. Mange er begyndt at ryste på hovedet og komme med kommentar hvorfor jeg bliver ved at bruge min energi og penge på hende. Jeg ved dog ikke hvad jeg ellers skal gøre, hun er den hest jeg har og har en hel bestemt plads i mit hjerte da hun er mit sidste hjemmeavl. Jeg tror på hende og ved at vi nok skal komme der hvor vi har planer om! 

Når jeg ved hvad kioprakteren siger kan vi lave en ny plan, måske endog på en helt "ny" hest. 

02-02-2018

Vinterferie

 Det hele er gået i stå her på gården. Believe Me og jeg venter på forår så dressurbanen kan blive til sand- istedfor vandbane. Hun har dog formået at få en skade på højre bagben men ser allerede fin ud igen efter en omgang antibiotika. Jeg har hende mistænkt for at komme for tæt på Jo-Jo`s bagben på folden. :-)

Vi har stadig heller ikke hørt fra Malgre Tout men når de kalder er vi så klar! 

Go weekend til jer alle

07-11-2017

Foto-dag

I dag fik jeg taget lidt nye billeder af Believe Me. Hun trængte til en omsorgsdag og fik rykket man og pyntet til løjer. Jeg havde helt glemt hvor meget hun elsker at blive shinet up til løjer. Så vi nød vist en begge en hyggedag.

Søndag skal hun have sko på igen, det dur desværre ikke at gå uden. Hun slider for meget på hoven og hendes gang bliver flad og uenergisk. Det dejlige efterårsvejr vi har lige nu gir os gode træningsmuligheder som vi også nyder. Sadlen skal have et tjek da hun har udviklet sig så den ikke ligger optimal. Så vi arbejder på at blive klar til undervisning om 2 uger. 

Ellers glæder vi os til en dato for samling med Malgre Tout. :-)