08-10-2018

De evige græsmarker

I dag kørte vi Jo-Jo hendes sidste tur i traileren til Dyrlægerne Nørhal hvor hun vil blive aflivet. Hun har de sidste år været meget plaget af sin slidgigt og vi tog beslutningen at når sommergræs-sæsonen sluttede skulle hun have fred. Efter kun et par dage på stald var det tydeligt at hun havde smerter og vi var ikke længe om at kontakte dyrlægen.

Vi er utrolig glade for den tid vi fik med hende for vogn og hun har lært Hans en masse.

 

22-03-2018

En trist vinter igen

Jo-Jo syntes ikke at have fået det bedre efter behandling med ledvæske. Hun er meget stiv i højre skuldre og forben. Vi har besluttet at se tiden an lidt endnu, men da selv den lune forårsluft ikke syntes at hjælpe heller er det svært at blive ved at skubbe problemet. 

02-02-2018

Opdate

Det er ved at være længe siden jeg har opdateret Jo-Jos blog. Man kan ikke sige det går alt for godt, desværre er kusken blevet kræftramt og de tager nu en ufrivillig pause et halv års tid så er de helt sikkert på banen igen. Jo-Jo har dog også sine vanskeligheder mht gigten. I går var dyrlægen forbi og hun fik en sprøjte til at danne mere ledvæske. Hendes humør og overskud svinger i takt med smerterne. Hun bliver pakket godt ind i Back on track dækken med hals og spiselysten fejler heller ikke noget. Smeden roste hendes hove som var rigtig fine så alt i alt har hun det godt. Kusken er dog gået i tænkeboks om der skal findes en afløser for hende når han er klar til stævnerne igen. Jo-Jo vil helt sikkert stadig blive kørt med til kegler/forhindringer dressur og ture i det blå. Så længe vi ikke overbelaster er det godt at blive holdt igang.

11-10-2017

Klubstævne

Årets sidste klubstævne på Birken er veloverstået. Dressuren gik super flot og de kørte til 70 % og en 2. plads. Toppene blev kusken for iverig og de måtte ned på en 3. plads. Maraton var alle klar og med ny groom sønnen Rasmus som for første gang skulle på i maraton. De havde en fin tur dog kørte de forkert i første forhindring uden selv at være klar over det, derfor fortsatte de og lavede den samme fejl igen i 4 forhindring som var den samme. De blev derfor disset og opnåede ingen placeringer. Desværre er det efterhånden blevet en vane at køre fejl i første forhindring så vi håber at komme ud og starte nogle små indendørs stævner vintren over så kusken kan få denne vane ændret. 

Jo-Jo har være i behandling ved Tove Due og vi tror på at hun langsom kan blive bedre gående. Hun laver en del taktfejl og er meget låst i store dele af kroppen. 

Tove tror dog også på hun kan blive ved at være konkurencehest længe endnu. 

11-09-2017

Landsstævne på Birken

Efteråret er på vej ind af døre med regn og rusk. Jo-Jo har kørt sit sidste landsstævne for i år. desværre kunne det ikke lykkes heller her at få et point med hjem. Det var et godt stævne som altid på Birken. 

Nu køre vi lidt kondition i hende frem mod det sidste stævne i år, klubstævne på Birken søndag d. 8/10.