Stald Bosgaards Picasso

Picasso er solgt!

Stald Bosgaards Picasso sælges til rette springrytter. Han har vist sig at være en rigtig god springer som kræver sin mand. bestemt ikke en "tøsehest". En erfaren rytter med masser af springlyst så er han i sit es. Kontak os for pris og fremvisning.
Picasso solgt til Kathrine, vi ønsker al mulig held og lykke fremover.

Stald Bosgaards Zorrro

Zorro er solgt.
Stald Bosgaards Zorro

Dejligt hingsteføl sælges.

Stella


Stella er solgt.

Stella, oldenborghoppe. Dejlig avlshoppe på 6 år. Avler super gode og ædle føl.
Se mere under bjælken "Stella"

Sunny Boy


Solgt
Sunny Boy er nu solgt til Stald Bosgaard..
Sunny Boy sælges for ejer. Sunny Boy er en fantastisk stabil og ærlig hest, der nu sættes til salg. Sunny kan bruges til nybegynder som garvede ryttere, til spring som dressur og skovtur. Elsker at løssringe, men det skal være højt! Han er altid frisk til en tur og bliver ikke bange for noget, er glad for at lave noget og gør alt for sin rytter. Kan sagtsen rides af flere forskellige, uden det giver anledning til ballade. Sunny Boy har været startet i spring op til M, men da han desvære fik lidt problemer, med at køre trailer og samtid blev lidt stresset af presset, har ejer købt ny og derfor sælges Sunny Boy nu mest som hyggehest.
Han er passet med vac. og ormekur, smed.
Sælges med grønt hestepas.
Se billeder her på siden hvor vi har været ved vesterhavet, hyggeridning med nybegynder i aftenssolen. Det sidste han har været med til er ringridning som han var suveræn til da han næsten kan galoperer på stedet.
Pris ca. 25.000. kr.
Bud modtages

Cypresgårdens Bianca


Bianca er solgt til Lone Kristensen. Vi glæder os til at se det kommende føl til sommer. Et stort tillykker herfra.
Avlshoppen Cypresgårdens Bianca sættes nu til salg.
Bianca er passet med alt og en super nem og velopdraget hoppe at have med at gøre i alle situitioner. Hun har fået 6 føl ialt, hvor det sidste kan ses her på gården, Stald Bosgaards Zorro.

Læs om hende under hendes bjælke. Pris ved hurtig handel 10.000

Sælges kun pga. omlægning af avl.