04-12-2016

Tekst

Nyder solnedgangen. :-)

04-12-2016

Soya solgt

Soya er nu solgt til Nicoline Louise Steen på Sjælland og vi ønsker hende held og lykke med hende fremover. Vi håber de får rigtig meget glæde af hinanden.

Hun er nu landet i sin nye stald med løsdrift.

24-07-2016

Sommerferie

Alle er på sommergræs og aldrig har ferien været så lang. Efter udbrud af kværke er vi nu ude af karantænen og stille igang igen. Soya ser frem til fremvisning for intresserede køber i denne uge og så må vi se hvad der sker. Hun er heldigvis en hest med mange muligheder om man vil avle, ride dressur eller køre med vogn. Hendes dejlige temperament gør det også nemt at håndtere hende og vil være en super lærehest. 

24-04-2016

Glad forårs-hoppe

Soya er  glad og nyder foråret ved at vise tydeligt brunst, måske fordi der er en ny hoppe stalden?

Vi har måtte tage den tunge beslutning at sætte hende til salg, da jeg ikke kommer til at kunne ride 3 heste om dagen. Soya er heldigvis en hest med mange muligheder om det er en køre - eller ridehest man  søger. Hun vil helt sikkert kunne komme langt med en dygtig dressurrytter, som vil træne hende hver dag.

Sker der ikke noget inden for en månedes tid er det planen at alle kommer på sommergræs, dog ikke Jo-Jo som har et stævneprogram foran sig.

30-12-2015

Besøg ved dyrlæge

Soya har nu været ved dyrlægen igen og desværre blev resultatet at hun stadig er besværet af hendes luftveje og urenheder i lungerne. Hun skal igen i behandling med antibiotika og vi har fået det triste resultat at hun ikke kan holde til at være koncurrence-hest inden for køresporten.

Heldigvis kan hun stadig være skovturs-ridehest og for vogn er der hellere ikke noget i vejen for bare hun ikke bliver presset.

Hendes afløser, Believe Me, må igang med at træning og alligevel er der hele år 2016 til det, da hun jo først bliver 3 i det nye år.

Soya siger tak til jer alle for at følge hende og ønsker jer alle ET GODT NYTÅR!