Sunny Boy

Sunny Boy har slet ikke fået sin egen siden her. En stor fejl. Her kommer den så.
Sunny Boy er en rød vallak på 12 år venligst udlånt af Maria fra Vejle. oprindelig var det min datters hest, Christina og da Maria skulle sælge ham igen kunne hun ikke holde tanken ud så Christina lovede at passe på ham til de ville sælge. Nu er Christina blevet for stor... (venter sig) så Hans har overtaget ham og det går bare der ud af. Sonny er den mest stabile hest jeg har set længe alle kan ride og passe ham. han kan både springe S baner og ride en stille skovtur eller gallopere vild omkap på marken med traktorene!!!
Vi håber at han bliver her lidt endnu, han har kun en fejl at han ikke kan lide at blive læsset. Men vi øver.....

Christina og Sunny Boy

Sunny Boy og Line

Sunny Boy har fået ny rytter da Hans`ryg ikke er helt ok endnu. Line Holm der passer og plejer ham som sin egen og de har allerede startet et enkelt stævne. Der kommer helt sikkert flere starter her til foråret når vejeret bliver bedre.

Sunny og Line til stævne på Djursland i efteråret 09

Vinter

Ellers hygger Sonny sig lige nu med Picasso på snefolden.

Sunny Boy solgt

D. 10 maj
Så har Sunny Boy fået nye ejer.... Eller nye og nye?? Endelig har vi taget os sammen og købt ham. Maria skrev at nu skulle han hjem, det syntes vi så ikke og heldigvis blev vi hurtige enige om at det var bedst han blev her og købte ham.
Ellers er det lidt trist med ham, har har haft en hovbyld på bagben og på det diagonale forben er han nu meget halt. Vi har prøvet alt, taget sko af haft smed og lagt nye sko på, det syntes ikke at hjælpe så nu er dyrelægen atter på vej tirsdag. Vi skal jo også have ham chippet og lavt nye papir.
Tænk at købe en hest der er halt og vi ikke ved hvad der er galt??? Hvor surt er det. Men men men vi kender ham jo, så det er helt sikkert snart over. Om ca. 2 mrd. skal han jo med på ferie så det er nødvendigt at være klar og ringridning starter også snart.


D. 1.8. 2010
Sunny Boy er nu kommet på sommergræs og det går langsomt fremad med ham. Det har vist sig han har en mus og hovseneledsbetændelse....
Så det er fred og så langsomt igang igen med lange skridtture. Måske han ikke kommer til at springe igen, men det klare vi også bare han bliver haltfri så vi kan ride ture og dressur for at styrke hans muskler så er det ok med os.


24. august
Sunny Boy er virklig ude på ballade!!! Dyrlæge, smed og masser af forskelligt medecin/urter er der blevet brugt på ham. Smeden har nu lagt ringsko på for at afhjælpe rulningen på hovben og hovballe. Han får MSM og Corteflax til opbygning af knogler og sener. Lange gåture i naturen er dejligt, men ellers boksro så han ikke får det hele ødelagt igen.
I dag efter en uge inde, er han blevet så glad og frisk at han prøvede at får Hans til at slippe, ved at stejle og slå med sine nye sko!!!
Så nu er vi ved at kende ham igen, dejligt!!!
Om ca 14 dage begynder vi så på at skridte igen og håber at han er klar denne gang.
9.6 11
Ja, så er det jo galt med Sunny Boy igen... Han er stok halt og har nu haft ferie på græs i snart en mrd. hos flinke naboer..
Vi venter nu på smed der skal prøve at lægge skoene om igen men ellers hygger han sig med 2 hopper der snart skal fole og så må vi vist have ham hjem. Vi håber det bedste for ham.


Ja, så blev det desværre Sunny Boys sidste tur i dag. Vi græder, men det er trods alt det bedste for ham. De sidste mange mrd. har han være halt on and off og ingen glæde i ham.
Må du finde al den gode græs og hils der oppe til vi ses.