Isabella D 457 DK Dartm.

Isabella er vores nyeste indkøbte pony! Hun er avlet ved Hanne Jakobsen, Langebæk d. 7. 7. 1989 og ren dartmorpony. Vi købte hende v. Lars Søndergaard, Hurup Thy. Isabella skal fungere som en hyggepony til vores drenge, Rasmus Kristoffer og Marc .Der ud over komme der mange småpiger der gerne vil hjælpe med at strigle og på skovture og dette vil hun helt sikkert elske. da hun er så ny her er der ikke meget at sige endnu men en prinsesse er hun helt sikkert! Vi forventer mange hyggestunder med hende.

Isabella har vist sig at være en meget bestemt dame, der gerne tager sig sine friheder! Men hun er dog stadig vores lille maskot og hun holder en lille juleferie fra rytter, da pigerne har svært ved at ride på vores bane der står med vand igen. Men en tur ud på marken og skoven med Rasmus ser hun stadig frem til.
Jan. 09
Det er ved at lysne på både bane og himmel så mon ikke snart Isabella skal til at lave noget igen? Det trænger hun vist til.
Hun nyder dog stilheden det er vi sikre på....

Isabella bukker pænt og siger tak for en fin boks.

Isabella

Tirsdag d. 24/11 09

Isabella har i weekenden haft et alvorligt anfald af astma. Dette er nu så slem at vi desværre har måtte træffe denne sørgelige beslutning at hun skal have fred.
Så i dag kom dyrlægen og fik hende sendt afsted i fred og ro. Isabella er nu oven over os og vil altid have en special plads i vores hjerter. Hun vil altid være savnet!

Tak for den tid vi nåede sammen med hende.

Isabella på sin nye fold