Nikoline

Så er Nikoline kommet hjem til stalden. Efter en MEGET stille køretur kom hun ind i sin boks og hilste på drengene som er meget begejstret for hende. Hun har også nåede at være på folden et par timer og nød solen. Lidt billeder er det blevet til, men de er dårlige pga. skarp sol....

Hilser go`dag til drengene over hegnet..

Første smedebesøg

Søndag d. 7/3 10

Så har Nikoline klaret den første dag... Hun har haft smed i dag, da hendes forhove var slidt meget ned. Hun forslog at vi lagde forsko på, for at prøve at hjælpe hende til ikke at blive slidt helt i stykker.
Det tog hun rigtig flot!!    

Løsspringning

   

Tirsdag d 23/3

Så har Nikoline været i trailer heldigvis uden problemer i dag!! Hun har stadig så meget tillid til at det vi siger er ok.
Longe har hun også prøvet i dag det gik rigtig godt, så med lidt mere horsemanship og nogle gåture så er vi alle klar til dyreskue.

D. 2/9

Så er sommeren gået med dyreskue på Gl.Estrup og i Hobro hvor Nikoline fik sine 23. p.!!!
På Gl. Estrup gik hun fløj og fik ærespræmie og udtaget til skuets bedste hoppe!.
Nu har hun også ro til hen i foråret hvor vi skal vudere om hun skal til kåring, tilrides og sættes i fol.
Hun der helt sikkert en super dressurhest som jeg glæder mig til at følge. Hvis det går godt til brugsprøven med Picasso er det måske det vi vil med Nikoline også. Så nu må vi bare give hende ro i vinter og træne lidt fra jorden.
Så er Nikoline også kommet igang med træning, hun har været i longe og med indspændinger på. Hun tog det hele pænt og roligt så det bliver sjovt at komme igang med sadlen næste gang. Lige pt er det meningen at hun skal gøres ryttervant og så bare have ro til dyreskue på Gl. Estrup i maj. Kåringen er d. 16/6 i Arden så det bliver rigtig spændene.
Tirsdag d. 15/3
Så har Nikoline haft sadel på for føste gang. Hun kom med et super buk men så gik hun stille og rolig. Hans hang på siden af hende også det var helt uden ballade så nu er det bare helt op næste gang...
Hun er jo en dejlig fornuftig hest at arbejde med og hun nyder det i fulde drag.
Håber på at fotografen kommer forbi snart igen.

31.08.11
Vi arbejder stadig med tilridning af Nikoline og hun er stadig sød og nem. Jeg var selv på hende for første gang sidst. Hun fulgte pænt Hans og ville ikke gå frem uden ham :-)


27.01.12
Nikoline udvikler sig super godt og hendes træning går over al forventning. Hun har den sidste måned været mere koncentret i ridning og har deltaget i clinich med Will Rogers sammen med Picasso. Hun fik meget ros sidst og rykker rigtig meget. Hans rider hende nemt i skridt og trav i ridehal også selv om der kan være utroligt mange heste og ryttere på en gang. :-) Vi ser frem til at kunne komme ud og starte et lille stævne til juni når galoppen er på plads.
Vi håber at kunne tage et par billeder af træning når fotografen og vejret tillader det.